top of page

YUMMY DAY

Updated: Feb 15, 2022

Javni događaj pod nazivom "Yummy day" će se realizovati nakon završetka online takmičenja.


Nakon proglašenja top 5 timova, na Yummy day-u će se takmičiti uživo i spremaće zdravu hranu za publiku uz konsultaciju sa stručnjakom i pod njihovim nadzorom. Na javnom događaju će se izabrati pobednički tim na osnovu tajnih glasova publike koji će moći da degustiraju pripremljenu hranu.


Koje su nagrade?

Pobednički tim će dobiti nagradu u vidu mesečnih planova treninga i ishrane i učesnici će moći da podele svoje iskustvo putem naših društvenih mreža. Drugo i treće mesto će osvojiti vaučere za kupovinu u restoranu zdrave hrane Green Vibes i poslastičarnici Slatko i vitko, a četvrto i peto mesto pakete proizvoda iz prodavnice zdrave hrane.


Hoće li biti još aktivnosti pored samog takmičenja?

Naravno! Pored samog takmičenja, na događaju će biti organizovane 3 mini radionice koje su edukativnog karaktera. Prva će biti vezana za zdravu ishranu i nju će voditi nutricionista, druga će biti vezana za fizičku aktivnost i nju će voditi sportista, a treća će biti vezana za kuvanje i nju će voditi kuvar. Takođe, celo takmičenje će biti propraćeno kamerama i dobrom muzikom za koju će biti zadužen DJ.


11 views
bottom of page